Transforming patients’ lives through science™

Omdat we aan de toekomst bouwen, scharen we ons rond
één enkele, krachtige visie.

Bouwen aan een nieuw bedrijf

Om de transformatie van ons bedrijf te zichtbaar te maken, hebben we ook ons merk getransformeerd. Bij Bristol Myers Squibb laten we ons inspireren door één visie: het leven van patiënten transformeren via de wetenschap. Met passie en precisie werken aan we hoogkwalitatieve geneesmiddelen aan mensen over de hele wereld. En we werken met een gezamenlijk werken we met gebundelde trots en kracht om de resultaten te verbeteren om de resultaten te verbeteren voor die patiënten die ons het meest nodig hebben.

Bouwen aan een nieuw bedrijf
Bedrijfsmerk

We geven elke behandeling waarin we pionieren een menselijke toets. Ons symbool, de hand, is een eenvoudige, universele uitdrukking van genezing, van zorg verstrekken en receive. Het is een voorstelling van de menselijke maat, van de persoonlijke touch die we aan ons werk toevoegen en de inspiratie die we putten uit onze patiënten en andere mensen.

Aandacht voor mensen, wetenschap and patiënten in het bijzonder

Onze aandacht gaat altijd naar mensen: de patiënten voor wie we werken, de medewerkers die onze geneesmiddelen ontdekken, ontwikkelen en toegankelijk maken, samen met de vele partners met wie we samenwerken en de partners met wie we onze krachten bundelen.

MENSEN

Mensen

LEVEN

Leven

WETENSCHAP

Wetenschap

Onze betrokkenheid bij de brede internationale gemeenschap

We zijn verantwoordelijke wereldburgers. Daarom zullen we ons blijven inzetten om de openbare gezondheid te bevorderen en onze missie – baanbrekende geneesmiddelen toegankelijk maken voor aan de patiënten die wereldwijd op ons rekenen – te vervullen.

Engagement voor onze internationale community

Bij Bristol Myers Squibb verleggen we elke dag onze grenzen. Elke innovatie, elke behandeling is een kans om de mensen hun leven terug te geven.

 
— Giovanni Caforio, Voorzitter Raad van Bestuur en CEO