Welcome to the New Bristol Myers Squibb

Giovanni Caforio, M.D., Voorzitter Raad van Bestuur en CEO, Bristol Myers Squibb

Welkom in het nieuwe Bristol Myers Squibb


D

it is een historische tijd voor Bristol Myers Squibb.

We zijn leiders in vernieuwing en wetenschappelijke doorbraken, met een lange staat van dienst in het aanreiken van baanbrekende geneesmiddelen aan mensen waar ook ter wereld. In de oncologie, hematologie, immunologie en cardiovasculaire ziekten concentreren we ons op vernieuwing die een zinvolle doorbraak betekent voor patiënten die nieuwe of andere behandelingen nodig hebben. Bristol Myers Squibb staat klaar om op lange termijn te groeien. We beschikken over een van de zeer geavanceerde toeleverkanalen. Daarnaast hebben we onderscheidende wetenschappelijke en commerciele potentie en veerkracht toevoerkanalen in de sector, maar ook over vooraanstaande wetenschappelijke en commerciele mogelijkheden.

Het voorbije jaar hebben we ons bedrijfsmerk onder de loep genomen om ons ervan te vergewissen dat het illustreert wie we zijn en waarvoor we staan. Om de transformatie van ons bedrijf en onze inzichtelijk te maken en kracht bij te zetten hebben we met het merk Bristol Myers Squibb een nieuwe stap gezet.

Voor ons merk en onze merkspecifieke eigenschappen hebben we inspiratie geput uit onze patiënten en onze medewerkers. Ons symbool, de hand, is een eenvoudige, universele uitdrukking van genezing, van zorg verstrekken en geven en ontvangen. Het is een voorstelling van de menselijkheid, van de persoonlijke toets die we toevoegen aan ons werk en aan elke ontwikkeling waarin we pionier zijn. Ons merk is de belichaming van onze visie. Het getuigt van onze drijfveer om via de route van de wetenschap de patient op de eerste plaats te zetten.

BMS blijkt al jaren een zeer aantrekkelijke onderneming te zijn voor de meest getalenteerde mensen uit onze sector. Mensen die elke dag weer vol toewijding werken aan onze missie: Het onderzoeken, ontwikkelen en toegankelijk maken van baanbrekende geneesmiddelen voor patienten.

Ik ben trotser dan ooit om voor Bristol Myers Squibb te werken, want wij transformeren het leven van patiënten via de wetenschap. 

Giovanni

Verwante inhoud

Ons bedrijfsmerk

Ontdek waarom Bristol Myers Squibb alles heeft om meer patiënten te helpen dan ooit tevoren.