Bristol Myers Squibb - Hungary

Kapcsolat

Bristol Myers Squibb Kft

MOM Park, Building A, 6th floor
Alkotás u. 53, Budapest
H-1123 Hungary

E-mail: bms.hungary@bms.com

Ha gyógyszermellékhatással kapcsolatos bejelentést kíván tenni, kérjük használja az alábbi elérhetőségek egyikét:

Tel: (1) 301-9797
E-mail: medinfo.hungary@bms.com

BMS gyógyszerekkel kapcsolatos információkéréshez, kérjük használja az alábbi elérhetőségek egyikét:

Tel: (1) 301-9797
E-mail: medinfo.hungary@bms.com


Efpia Nyilvánosságra-Hozatali Kódex

Az EFPIA közgyűlése a Nyilvánosságra-hozatali Kódexet 2013 június 24-én fogadta el, melyre vonatkozó intézkedéseket a tagszervezeteknek 2013. december 31-ig a nemzeti Kódexeikbe kellett illeszteniük. Az EFPIA ezen Kódexe az egészségügyi szakemberek és egészségügyi intézmények részére nyújtott kifizetések/támogatások közzétételére vonatkozó irányelveket fogalmazza meg az EFPIA tagok számára. Ennek értelmében az EPFIA tagvállalatai által az önkéntes közzétételre először 2016-ban kerül sor a 2015-ben nyújtott támogatásokra vonatkozó adatokkal. Az érintett tranzakciók közé tartoznak például a tagvállalatok által az egészségügyi intézmények részére nyújtott ösztöndíjak, de az egészségügyi szakemberek által tartott előadásokért kifizetett díjak is.

Az EFPIA tagvállalataként teljes mértékben támogatjuk és magunkra nézve kötelező érvényűnek tekintjük az EFPIA gyógyszeriapri cégek által egészségügyi szakemberek és egészségügyi intézmények részére nyújtott kifizetések/támogatások közzétételére vonatkozó kódexét.melynek megfelelően 2016-ban megkezdjük az európai székhelyű egészségügyi szakemberek és egészségügyi intézmények részére nyújtott kifizetéseink/támogatásaink közzétételét. Reméljük, mindez hozzájárul majd az iparág és az orvostudomány együttműködésének alaposabb megértéséhez és egyben erősíti az együttműködésbe vetett bizalmat is.

EFPIA Nyilvánosságra-hozatali Kódex - Gyakran Ismételt Kérdések

Gyógyszer-kommunikáció Etikai Kódexe

Miért működünk együtt egészségügyi szakemberekkel?

Miért tesszük közzé az egészségügyi szakemberek részére nyújtott juttatásokat?

Magyarországon a Bristrol Myers Squibb a Swixx Biopharma AG-t és annak magyarországi leányvállalatát, a Swixx Biopharma Kft-t jelölte ki forgalmazónak (a továbbiakban: „Swixx”). A Swixx egészségügyi szakemberek és egészségügyi szervezetek részére a végzett tevékenységük fejében teljesít  kifizetéseket a Bristol Myers Squibb és más gyógyszeripari cégek nevében.  Amennyiben meg kívánja tekinteni a Swixx által a Bristol Myers Squibb nevében az egészségügyi szakemberek és szervezetek részére teljesített kifizetéseket, úgy a további információkért látogasson el a Swixx honlapjára: http://www.swixxbiopharma.com/hungary.htm

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Swixx honlapján felsorolt kifizetések nem kapcsolódnak az egyes gyógyszerészeti cégekhez, és ezért összesítve tartalmazzák a  Swixx által támogatott egészségügyi szakemberek és egészségügyi  szervezetek részére a  valamennyi gyógyszerészeti cég részéről fizetett összeget.

Amennyiben kérdése van a Bristol Myers Squibb által közzétett bármely tranzakcióval kapcsolatban, keressen minket:

vagy küldje el kérdéseit e-mailbenmg-transparency_bms@bms.com