Μεταμορφώνοντας τις ζωές των ασθενών μέσω της επιστήμης

Καθώς χτίζουμε το μέλλον, επικεντρωνόμαστε σε ένα μοναδικό, ισχυρό όραμα.

Δημιουργώντας μια νέα εταιρεία

Το εταιρικό μας σήμα εξελίχθηκε, προκειμένου να αντικατοπτρίζει τη διαδρομή της εταιρείας μας. Στη Bristol Myers Squibb αντλούμε έμπνευση από ένα μοναδικό όραμα – το να μεταμορφώνουμε τις ζωές των ασθενών μέσω της επιστήμης.
Παράγουμε και διαθέτουμε ζωτικά φάρμακα σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με πάθος και ακρίβεια. Και συνεργαζόμαστε με ενσυναίσθηση προκειμένου να βελτιώνουμε τα αποτελέσματα αυτών των θεραπευτικών μας επιλογών για τους ασθενείς μας.

Βάζουμε μια ανθρώπινη προσέγγιση σε κάθε θεραπεία που αναπτύσσουμε. Με μεγάλη υπερηφάνεια, γιορτάζουμε κάθε φορά που οι ασθενείς μας επανακτούν τις ζωές τους. Το σύμβολό μας, η παλάμη, είναι μια απλή, καθολική έκφραση θεραπείας, προσφοράς και λήψης φροντίδας. Αντιπροσωπεύει το ανθρώπινο αίσθημα, το προσωπικό άγγιγμα που θέτουμε στη δουλειά μας και την έμπνευση που αντλούμε από τους ασθενείς και τους ανθρώπους μας.

Εστιάζοντας στους ανθρώπους, στους ασθενείς και στην επιστήμη

Στο επίκεντρό μας βρίσκονται πάντα οι άνθρωποι: οι ασθενείς για τους οποίους εργαζόμαστε, οι συνάδελφοί μας που ανακαλύπτουν, αναπτύσσουν και διαθέτουν τα φάρμακά μας καθώς επίσης και οι συνεργάτες μας.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΖΩΗ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δέσμευση προς την παγκόσμια κοινότητα

Ως υπεύθυνοι πολίτες σε παγκόσμιο επίπεδο, θα συνεχίσουμε να προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση της δημόσιας υγείας και την υλοποίηση του οράματός μας να διαθέτουμε ζωτικής σημασίας φάρμακα στους ασθενείς που εξαρτώνται από εμάς σε όλο τον κόσμο.

Στη Bristol Myers Squibb κάθε μέρα αποτελεί και έναν νέο ορίζοντα. Κάθε καινοτομία, κάθε θεραπεία είναι μια ευκαιρία να δώσουμε πίσω στους ασθενείς τις ζωές τους.

 

– Giovanni Caforio, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

© 2020 Bristol Myers Squibb Greece

NOGR2006494-01