Tietosuojakäytäntö


Bristol-Myers Squibb ja sen tytäryhtiöt ja sivuliikkeet (yhteisesti ”BMS”) pyrkivät täyttämään voimassa olevat tietosuojavaatimukset.

LAAJUUS

Tässä Bristol-Myers Squibbin tietosuojakäytännössä (”Käytäntö”) kuvaillaan tapaa, jolla henkilötietojasi käsitellään vieraillessasi kotisivustossamme www.bms.com/fi (”Verkkosivusto”) tai lähettäessäsi meille sähköpostia.  BMS toimii rekisterinpitäjänä henkilötietojen käsittelyssä.

KÄSITELTÄVÄT TIETORYHMÄT

Kotisivustomme kautta keräämämme henkilötiedot liittyvät evästeisiin. Jos otat itse meihin yhteyttä, käsittelemme meille lähettämiäsi henkilötietoja, joita ovat esimerkiksi nimi, puhelinnumero, postiosoite, sähköpostiosoite, tehtävänimike jne.

TIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS, OIKEUDELLISET PERUSTEET JA HENKILÖTIEDOISTA ILMOITTAMINEN

Antaessasi henkilötiedot BMS:lle, annat samalla oikeudelliset perusteet tietojen käsittelyyn, jotta voimme vastata vastaanottamaamme kirjeenvaihtoon ja olla muutoin yhteydessä sinuun.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita vierailemasi verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi. Evästeitä käytetään laajalti verkkosivustojen toiminnan tai tehokkaamman toiminnan varmistamiseksi ja käyttäjätietojen keräämiseksi verkkosivuston omistajalle.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan, kuin edellä mainitut tarkoitukset edellyttävät, ja voimassa olevia lakeja ja määräyksiä noudattaen.

TIETOTURVA JA TIETOSUOJA

BMS ylläpitää kohtuullisia turvatoimenpiteitä suojatakseen henkilötietoja häviämiseltä, häirinnältä, väärinkäytöltä, asiattomalta käytöltä, julkaisemiselta, muutoksilta tai tuhoamiselta. BMS ylläpitää myös kohtuullisia menettelyjä varmistaakseen, että kyseiset tiedot ovat luotettavia niille varattua käyttötarkoitusta varten ja että tiedot ovat oikein, perusteellisia ja ajankohtaisia.

OIKEUDET

Sinulla on oikeus voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti tehdä muutoksia tai pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Sinulla on myös oikeus pyytää pääsyä omiin henkilötietoihisi ja pyytää niiden oikaisua, poistoa ja siirtoa. Kyselyt jätetään kirjallisesti myöhemmin mainitussa ”Yhteystiedot”-osiossa ilmoitettuun osoitteeseen.

Jos henkilötietosi ovat muuttuneet tai niissä on virheitä, ilmoita siitä BMS:lle, jotta henkilötiedot voidaan päivittää tai oikaista.

Voit tehdä valituksen Tietosuojavaltuutetun toimistoon tai vastaavalle viranomaiselle asuinmaassasi tai työpaikkasi kotimaassa, jos katsot, että BMS:n tapa käsitellä henkilötietojasi rikkoo voimassa olevaa lainsäädäntöä.

LAIN MUKAAN VAADITTAVAT TAI SALLITTAVAT ILMOITUKSET

Muista tässä Tietosuojakäytännössä ilmoitetuista määräyksistä huolimatta BMS voi luovuttaa tai muulla tavoin käsitellä henkilötietoja koko liiketoimintaa tai sen osaa koskevan myynnin tai liiketoimen yhteydessä, jos luovutusta vaaditaan tai se sallitaan lainsäädännön mukaisesti tai jos luovutusta vaaditaan johonkin lakisääteiseen tarkastukseen, jonka kohteeksi BMS voi joutua.

YHTEYSTIEDOT

Rekisterinpitäjä: Oy Bristol-Myers Squibb (Finland) Ab, Y-tunnus 0107119-3, PL 59, 02131 Espoo.

Voit ottaa yhteyttä EU-tietosuojavastaavaamme (DPO) osoitteessa EUDPO@BMS.com käyttääksesi tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi tai jos sinulla on pohdintoja tai kysyttävää tavasta, jolla BMS käsittelee henkilötietojasi.